Azithromycin

Azithromycin är ett makrolid-antibiotika som botar och behandlar bakteriella infektioner som t.ex. klamydia, mykoplasma, gonorré, urueaplasma och många fler. Azithromycin är ett av de mest ordinerade antibiotikum. Det förebygger spridning av infektioner genom att stoppa bakteriernas tillverkning av proteiner.
 • Behandling av könssjukdomar
 • Endagsbehandling för Klamydia
 • Enkelt att köpa Azithromycin online
 • Fri frakt & diskret paketering

Priser som visas inkluderar receptförskrivning, expressleverans och läkemedel.

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Hur fungerar Azithromycin?

Azithromycin tillhör en läkemedelsgrupp vid namn makrolider. Det stoppar alla bakterier från att dupliceras eftersom de berör peptidaktiviteten och tillverkningen av protein. Dessa hjälper bakterier att hållas vid liv och om de inte stoppas kan infektionen spridas. Vid intag av detta läkemedel så blir peptidaktiviteten och tillverkningen av protein dödas dessa bakterier och infektionen hämmas.

Hur använder jag Azithromycin?

Läkemedelet kommer i kapselform och doseringen varierar beroende på vilken könssjukdom man ska behandla. Vissa sjukdomar behöver Azithromycin intas under fem dagar för att bli av med infektionen. Vid behandling av gonorré räcker det med att ta läkemedlet under en dag om man intar ett annat antibiotikum vid namn Cefixime, som säljs tillsammans med gonorré-behandlingen.

Resultat ser man oftast några dagar efter att man har tagit den första kapseln, vilket är ganska kort tid då vissa andra läkemedel kan ta fler än sju dagar att se resultat.  Man ska alltid följa instruktionerna för att säkerställa att man tar rätt dos. Är man osäker att man inte blivit kvitt könssjukdomen, kan man alltid göra en ny undersökning för att säkerställa att medicinen verkligen fungerat.

Biverkningar Azithromycin

Även med Azithromycin kan biverkningar förekomma, dock är det bara vissa som drabbas av biverkningar och detta gäller vilket läkemedel som helst. Man ska dock inte haka upp sig på några mindre allvarliga biverkningar när man har en allvarlig könssjukdom.

I bipacksedel finns information om biverkningar från tillverkaren av läkemedlet. Är man osäker så fråga alltid fråga sin läkare om råd så att medicineringen inte påverkar andra eventuella sjukdomar eller läkemedel man tar.

Här är några biverkningar som kan förekomma:

 • Huvudvärk eller migrän
 • Diarré / Förstoppning
 • Hudreaktion / Hututslag
 • Huvudvärk eller migrän
 • Klåda
 • Feber
 • Illamående & kräkningar
 • Magvärk / matsmältningsbesvär

Köpa Azithromycin online?

Självklart kan man köpa Azithromycin online Först genomgår man en gratis konsultation online med en av våra registrerade läkare för att få receptet på Azithromycin. Konsultationen går snabbt och du behöver bara svara på ett par frågor innan den skickas till en läkare där den granskas. Hela processen tar inte mer än 10 minuter. När allt är klart skickas läkemedlet med expressleverans och du har paketet inom 48 timmar.

Fakta

Namn på behandling: Azithromycin
Aktiv substans: Azitromycin
Tillverkare: TEVA
Beskrivning: En antibiotikabehandling som endast intas en gång för full effekt
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 500mg
För: För personer med klamydia, mycoplasma och urueaplasma
Skall tas: Båda två tabletter vid ett tillfälle
Läkemedelsgruppen: Antibiotika
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Rådfråga din doktor

Eleanor Crisp

Eleanor Crisp

Redaktör

Som redaktör ställs jag dagligen inför stränga tidspressade deadline. Det kräver en service som är snabb, pålitlig och framför allt, kvalitativ. Den här tjänsten har verkligen levererat på alla fronter. Effektiviteten, precisionen och det professionella bemötandet har varit enastående. Jag har haft förmånen att samarbeta med denna service på flera projekt och de har ständigt överträffat mina förväntningar. Jag skulle starkt rekommendera denna service till alla som behöver hjälp med sina behov.