Behandlingspaket mot gonorré

Hem » Behandlingspaket mot gonorré

Detta paket är en effektiv behandling av gonorré som inkluderar både Cefixime och Azithromycin. Forskning har visat att det bästa sättet att bota gonorré, är att injicera antibiotikumet. Men eftersom de flesta patienter hellre ha medicinen oralt än injiceras är gonorré pack ett effektivt alternativ.

  • Kan bota gonorré med endast en dos
  • Oral alternativ till den injicerade behandlingen
  • Innehåller både Azithromycin 1000 mg och Cefixim 400 mg
  • Lätt att använda
  • Fri frakt och leverans inom 48 timmar

Priser som visas inkluderar receptförskrivning, expressleverans och läkemedel.

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Behandlingspaket mot gonorre

Köpa gonorré behandling online?

Detta behandlingspaket mot gonorré behandling finns att köpa online via Krisapoteket.se och levereras i en diskret förpackning för din trygghet. För din egen säkerhet, kräver vi att du fyller i vår onlinekonsultation som är helt gratis och tar bara några minuter att slutföra. När onlinekonsultationen är färdig, kommer en legitimerad läkare att granska konsultationen för att se till att detta är rätt behandling för dig. All information du lämnar har högsta möjliga sekretess. Efter konsultationen har granskats och godkänts, kommer ett recept skickas till ett registrerat apotek och sedan transporteras läkemedlet över natten direkt till din dörr.

Vilka fördelar finns det med denna gonorré behandling?

En av de största fördelarna med att använda denna kombination av både Cefixime och Azithromycin är att behandlingen är kortvarig. I många fall, kan infektionen behandlas med endast en dos. En annan fördel med att använda detta speciella behandlingspaket är att det också kan bota ytterligare bakteriella infektioner liksom Klamydia, vilket ofta påträffas hos patienter med gonorré.

Vem bör använda detta behandlingspaket?

De flesta människor som har smittats med gonorré kan använda behandlingen. Men patienter med hygienkrav bör undvika detta läkemedel eftersom det kan vara skadligt för deras hälsa. Vi rekommenderar starkt att du talar om alla tidigare sjukdomar och aktuella mediciner även om dessa inte tillfrågas i onlinekonsultationen.

Patienter som är gravida eller ammar rekommenderas att undvika denna behandling.

Drick inte alkohol före och upp till 48 timmar efter avslutad behandling.

Vilka biverkningar finns?

Eftersom detta behandlingspaket inte har en lång behandlingstid, så är risken för allvarligare biverkningar liten. De biverkningar som förekommer är kortvariga och milda. Bland de vanligaste biverkningarna som rapporterats är: Diarré, kräkningar, huvudvärk, orolig mage och milda hudutslag.

Hur använder jag denna gonorré behandling?

För att bota gonorré med denna behandling, så krävs det en engångsdos 1000 mg Azitromycin och 400 mg Cefixime. Använd inte detta läkemedel i kombination med alkohol innan, och upp till 48 timmar efter att du har avslutat denna behandling.

Fakta

Namn på behandling: Behandlingspaket mot gonorré
Aktiv substans: Azitromycin,Cefixme
Tillverkare: TEVA & Sanofi Aventis
Beskrivning: En antibiotikabehandling mot Gonorré
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: Se bipacksedel
För: För personer med gonnoré
Skall tas: Alla fyra tabletter som ingår intas samtidigt för att behandla gonnoré
Läkemedelsgruppen: Antibiotika
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Rådfråga din doktor