Cilest

Detta kombinerade p-piller erbjuder nästan ett 100% skydd mot graviditet. Både obehagligheter och smärtor kan undvikas under din menstruationscykeln, genom att välja ett p-piller som Cilest.

  • Nästan 100% skydd mot graviditet
  • Lindrar kraftig mensvärk
  • Diskret expressleverans direkt till din dörr
  • Fri frakt & leverans inom 48 timmar

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Cilest

Hur köper jag Cilest online?

Du måste först genomgå en medicinsk konsultation online innan ett recept kan skrivas ut. De uppgifter du lämnar i konsultationen hanteras mycket diskret och kommer inte att ses av någon annan än en legitimerad läkare.

Konsultationen består av ett par medicinska frågor om din hälsa, tidigare eller nuvarande mediciner samt andra frågor som allergier. Denna process är nödvändig för att se till att just detta läkemedel är lämpligt för dig.

Vem kan använda Cilest?

De flesta kvinnorna i åldern 18 eller äldre kan köpa Cilest online om du inte lider av hjälrt-, lever- eller cirkulationsproblem eller högt blodtryck.

Undvik att använda Cilest om du redan är gravid eller ammar. Uppge alltid viktigt information som detta när du genomgår den medicinska konsultationen för att undvika komplikationer.

Vilka fördelar kan jag förvänta mig från att köpa Cilest?

Genom att köpa Cilest behöver du längre inte oroa dig för några obehagliga smärtor och obehag under din menscykel. Cilest ger också ett omedelbart skydd mot oönskade graviditeter från den första dagen i din menstruationscykel, detta betyder att du kan ha samlag med din partner utan att vara orolig att bli gravid.

Vilka biverkningar finns?

De vanligaste biverkningarna av Cilest liknar biverkningar som uppstår vid intag av andra preventiva läkemedel. Vanligaste biverkningarna är: Svamp i underlivet, ömhet i brösten, kräkningar, illamående och viktförändringar.

Dessa biverkningar är dock kortvariga och milda och försvinner om du slutar använda medicinen.

När du genomgår din medicinska konsultation så är det viktigt att du nämner tidigare biverkningar som du upplevt med olika preventivmedel. Genom att göra detta, kommer läkare ha lättare att hitta den lämpligaste p-pillret för dig och din kropp.

Hur skickas min beställning?

När du köper Cilest online via Krisapoteket, kan du alltid vara säker på att din integritet kommer att respekteras. Alla paket kommer att skickas diskret inom 48 timmar efter lagd beställning.

Fakta

Behandlingens namn: Cilest
Aktivt ämne: Norgestimat och Etinylestradiol
Tillverkare: Janssen-Cilag
Beskrivning: Europas populäraste p-piller
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 0.25 mg, 0.035 mg
För: Kvinnor som vill undvika oönskade graviditeter
Skall tas: Tabletterna tas under 21 dagar av din menscykel, följt av ett uppehåll på 7 dagar
Läkemedelsgruppen: Preventivmedel
Inntak av alkohol: Ej påvisat
Amning: Rådfråga din läkare
Under graviditeten: Använd inte

Eleanor Crisp

Eleanor Crisp

Redaktör

Som redaktör ställs jag dagligen inför stränga tidspressade deadline. Det kräver en service som är snabb, pålitlig och framför allt, kvalitativ. Den här tjänsten har verkligen levererat på alla fronter. Effektiviteten, precisionen och det professionella bemötandet har varit enastående. Jag har haft förmånen att samarbeta med denna service på flera projekt och de har ständigt överträffat mina förväntningar. Jag skulle starkt rekommendera denna service till alla som behöver hjälp med sina behov.