Doxyferm mot klamydia

Doxyferm (Doxycyklin) är ett läkemedel som används för att bota bakteriella sexuellt överförbara sjukdomar som klamydia, gonorré eller ureaplasma. Det är tryggt och diskret att köpa doxyferm online hos oss.

  • Behandling mot klamydia
  • Köp Doxyferm 100mg anonymt online här
  • Doxyferm på recept skrivs ut av en legitimerad doktor
  • Fri frakt & leverans inom 48 timmar

Priser som visas inkluderar receptförskrivning, expressleverans och läkemedel.

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Vad är Doxyferm?

Doxyferm är ett antibiotikaläkemedel används för att bota könssjukdomar. Doxyferm innehåller Doxycyklin som är den aktiva substansen och läkemedlet tillhör gruppen tetracykliner. Antibiotikaläkemedlet verkar på bakterier genom att stoppa deras förökning och ämnesomsättning.

Doxyferm och andra Doxycyklin-baserade läkemedel är idag de mest effektiva behandlingarna  mot könssjukdomar som Klamydia, urealyticum, uretrit & ureaplasma.

När börjar Doxyferm att verka?

Om du vill få reda på när Doxyferm börjar verka i kroppen måste du först veta hur snabbt läkemedlet tas upp i blodet, och sedan när den maximala serumkoncentrationen infaller. I Doxyferms fall börjar den verka redan efter 2-3 timmar.

Det tar ca 18-22 timmar innan halva av den aktiva substansen i Doxyferm har lämnat kroppen. Vanligtvis kan man säga att ju längre halveringstiden på ett läkemedel är, desto längre effekt har det.

Så här fungerar behandlingen med Doxyferm 100 mg

Du börjar med att ta två Doxyferm-tabletter på 100 mg dosering varje dag tillsammans med vatten. Viktigt att tänka på är att du inte ska tugga sönder tabletterna utan istället svälja dessa hela. Det går bra att istället tugga på t.ex. en macka, intag av Doxyferm är helt oberoende av mat. Dock ska du inte dricka alkohol i samband med behandlingen, om du måste så drick med måtta!

Man bör undvika onödig irritation i mun och hals genom att ta sina tabletter ståendes eller sittandes, och inte lägga sig direkt efter intaget av Doxyferm. Vänta minst en halvtimme innan du lägger dig. Upplever du ändå någon slags irritation i mun eller hals kan du testa att äta något samtidigt som du tar läkemedlet, exempelvis en banan, en macka eller annan mat du tror passar bättre.

Om du av misstag överdoserat läkemedlet måste du fortast möjligt uppsöka läkare för råd och vägledning. Detta gäller även om ett barn tagit en tablett.

Om du missat att ta en tablett så ta det så snart du kan, men du ska aldrig ta två tabletter under samma dag.

Om du istället glömt att ta en hel tablettkonsumtion för en dag så fortsätter du som vanligt dagen därpå. Och ta inte dubbla doser under samma dag.

Hur lång tid tar behandlingen?

Tiden för behandlingen beror på vad du behandlas för. Vanligast är att man behandlar Klamydia, då tar du två tabletter på en dag, en på morgonen och en på kvällen. Denna behandling tar totalt en vecka. Därefter väntar du två veckor och ser om behandlingen gett full effekt och att inga besvär finns kvar. Man ska inte ta flera tabletter under veckorna man väntar.

Viktigt är att man ska fortsätta att ta hela kuren även om man känner att man blir bättre under behandlingstiden. En veckas behandling sedan två veckors väntetid innan man kan se om man blivit av med sina besvär.

A-O är att följa läkarens ordinationer till ett hundra procent.

Så beställer du Doxyferm online

Du beställer tryggt och enkelt Doxyferm via Krisapoteket.se efter avslutad konsultation som går supersnabbt. I konsultationen du gör med våra legitimerade läkare så svarar du på frågor om din hälsa och sjukdomshistoria. Detta hjälper våra läkare att fastställa om Doxyferm är en säker behandling för just dig. Så tveka inte att köpa Doxyferm online hos oss!

Läs mer om Doxyferm på Fass.se.

Fakta

Behandling: Doxycyklin (Doxyferm)
Aktiv substans: Doxycyklin
Tillverkare: Actavis
Beskrivning: Antibiotika mot olika könssjukdomar.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 100mg
För: Personer med Klamydia.
Skall tas: En tablett intas två gånger per dag för behandling mot Klamydia.
Läkemedelsgruppen: Antibiotika
Inntak av alkohol: Kan påverka effekt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Rådfråga din doktor