Tidig utlösning

Tidig utlösning

Lider du av att du alltid kommer för tidigt? Vill du kunna hålla ut längre? Tyvärr lider många män i alla åldersgrupper av för tidig utlösning. Många tycker dessutom att det är jobbigt att prata om dessa problem. Hos oss på Krisapoteket kan du anonymt och diskret beställa en behandling mot för tidig utlösning. Vi erbjuder alltid:

  • Äkta läkemedel
  • Konsultation online med en legitimerad EU-läkare
  • Fri leverans inom 24 timmar
  • Gratis kundservice

För att du ska få utskrivet ett recept måste du genomgå en medicinsk konsultation online. Välj den behandling du önskar, därefter trycker du på “Påbörja konsultation”. När detta är gjort ber vi dig att besvara några korta enkla frågor om dig och din hälsa. Därefter går en läkare igenom konsultationen. Blir du godkänd skickas ett recept till ett apotek som i sin tur skickar din medicin anonymt och diskret hem till dig.


Priligy-boxPriligy är den enda kliniskt bevisade behandlingen som fungerar enbart för att behandla tidig utlösning. Den enda medicinen av sitt slag. Den aktiva substansen är selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI) som gör att män kan kontrollera sin utlösning.

Mer information