Zithromax Online

Det är idag populärt att köpa Zithromax online. Zithromax är ett antibiotika från Pfizer som används för behandling av bland annat Klamydia. När du beställer via Krisapoteket.se kommer Zithromax i en engångsdos. Allt du behöver göra är att ta alla 4 tabletter med ett glas vatten, för att bli av med din könssjukdom.

 • En effektiv endagsbehandling som funkar
 • Vi skickar din behandling i en diskret förpackning
 • Köp idag och få ditt paket inom 48 timmar
 • Fri frakt i hela Sverige

Priser som visas inkluderar receptförskrivning, expressleverans och läkemedel.

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Vad är Zithromax?

Detta läkemedlet används framförallt för behandling av könssjukdomar, som t.ex. Klamydia och Mykoplasma. Zithromax producerar  proteiner för att förhindra bakteriernas spridning, för att sedan bota infektionerna orsakat av bakterier. Behandlingen som vi erbjuder mot infektioner orsakat av bakterier är infektioner som är sexuellt överföringsbara.

Läkemedlet behandlar dessa könssjukdomar:

 • Klamydia
 • Ureaplasma urealyticum
 • Mykoplasma

Hur fungerar en endagsbehandling och hur ska läkemedlet intas?

När du beställer Zithromax online via Krisapoteket.se får du en leverans av 4 stycken 250 mg tabletter. Fördela intaget av alla 4 tabletter under en timme. Exempelvis så tar du första tabletten klockan 10, och den fjärde tabletten klockan 11.

Följer du dessa instruktioner kan du bli av med din könssjukdom genom att bara ta medicinen en enda gång. Det är många av våra patienter som värdesätter detta då det är väldigt enkelt och smidigt än att köpa behandlingar som skall intas under en längre tid, som t.ex. Doxyferm

Hur lång tid tar det innan Zithromax verkar?

Första steget – Ämnet sätter igång att verka i kroppen

Det går oftast mycket fort innan första steget är påbörjat. Det verksamma ämnet i Zithromax börjar ge effekt redan inom 2-3 timmar. Dock betyder det inte att alla bakterier försvinner efter dessa få timmar, du känner heller ingen märkbar skillnad efter denna tid.

Andra steget – Du känner snart skillnad

Jämfört med flera andra antibiotika tar det betydligt kortare tid att känna en märkbar skillnad efter att ha använt Zithromax som oftast får dig att må betydligt bättre efter så snabbt som 2-3 dagar efter att ha intagit Zithromax. För att alla bakterier ska försvinna helt kan det dröja lite längre tid, därför kan risken att du smittar någon finnas, eller att någon annan smittar dig. Du bör inte ha sexuell kontakt innan du avslutat behandlingen helt eftersom smittrisken fortfarande finns. Detta gäller även om du använder kondom.

Tredje steget – Vänta två veckor efter behandlingen är avslutad

Eftersom det kan dröja för att alla bakterier skall försvinna helt så bör du vänta minst två veckor innan du påbörjar en eventuell behandling till. Om du inte vet om du ska beställa en till kur av Zithromax online hos oss så är du alltid välkommen att fråga en av våra läkare om råd och hur du ska gå tillväga om det var så att den första behandlingen inte gav full effekt.

Zithromax tillsammans med alkohol

En vanlig fråga är om man kan dricka alkohol samtidigt som man behandlas med Zithromax. Den frågan kan vara svår att svara på då Zithromax fungerar på samma sätt oavsett vad du äter och dricker. Men självklart ska man dricka med måtta om man nu måste dricka alkohol. Bäst är ju att skippa det för att vara på den säkra sidan.

Anledningen till att vara försiktig med intag av alkohol är för att ett av kroppens viktigaste organ, levern, jobbar med att bli av med alla obekanta ämnen som Zithromax innehåller. Detta blir en extrem ansträngande uppgift för levern om den också måste jobba bort alkoholen. Det kan även resultera i att levern åker på en tillfällig skada eftersom det blir för hög ansträngning.

Alkohol har ingen bevisad negativ verkan på kroppens förmåga att ta upp de verksamma ämnen som finns i Zithromax. Det betyder alltså att läkemedlet och dess effekt inte påverkas av alkohol. Men alla påverkas såklart olika.

Biverkningar

En av åtta personer som tar Zitromax upplever biverkningar som illamående, huvudvärk och diarré. Det kan finnas risk för att detta blir värre vid intag av alkohol.

Var därför så ärligt du kan när du gör onlinekonsultationen då svaren du anger ligger till grund för våra läkares bedömningar. Är du ärliga så kan du alltid vara trygg att du får ett läkemedel utskrivet som inte är farligt för dig eller din hälsa!

Köp Zithromax online här så ingår allt

Priset som står på Krisapoteket.se är det totala priset du betalar för allt, detta ingår:

 • Konsultation med en läkare
 • Apoteksavgifter
 • Läkemedlet Zitromax
 • Fraktkostnad
 • Professionell kundtjänst via telefon och chatt

När du beställer Zithromax via Krisapoteket.se så tillkommer inga dolda avgifter. Du kan därför vara trygg med att priset du ser här är det som gäller! Du kan även vara trygg att du får din beställning levererad i en mycket diskret förpackning som inte avslöjar innehållet.

Att köpa Zithromax online via oss är alltså tryggt, diskret och enkelt. Men det absolut bästa är hur snabb leverans det är. Om du gör din beställning innan kl. 17.00 så kan du få beställningen redan dagen efter.

Fakta

Behandling: Zithromax
Aktiv substans: Azitromycin
Tillverkare: Pfizer
Beskrivning: En snabb och effektiv antibiotikabehandling mot Klamydia.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 250mg
För: För personer med klamydia, ureaplasma och mycoplasma
Skall tas: Alla fyra tabletter samtidigt för behandling av klamydia, ureaplasma och mycoplasma
Läkemedelsgruppen: Antibiotika
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Rådfråga din doktor

Eleanor Crisp

Eleanor Crisp

Redaktör

Som redaktör ställs jag dagligen inför stränga tidspressade deadline. Det kräver en service som är snabb, pålitlig och framför allt, kvalitativ. Den här tjänsten har verkligen levererat på alla fronter. Effektiviteten, precisionen och det professionella bemötandet har varit enastående. Jag har haft förmånen att samarbeta med denna service på flera projekt och de har ständigt överträffat mina förväntningar. Jag skulle starkt rekommendera denna service till alla som behöver hjälp med sina behov.