Levitra

Levitra är ett receptbelagt läkemedel för behandling av impotens. Det har bevisats genom många kliniska studier att Levitra är en mycket effektiv medicin, och rekommenderas till män med underliggande hälsoproblem.

  • Skonsammaste behandlingen av impotens
  • Effekt inom 30 minuter
  • Finns i doserna 5, 10 och 20mg
  • Fri frakt & leverans inom 48 timmar

Priser som visas inkluderar receptförskrivning, expressleverans och läkemedel.

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Levitra Online
Beställ Levitra här

Vardenafil (Generisk Levitra)

Vardenafil är ett generiskt Levitra. Läkemedlet har samma substans och ordineras därför också ofta till män över 50 år. Detta är den billigare varianten av Levitra.

Beställ vardenafil härHur fungerar Levitra?

Levitra använder den aktiva beståndsdelen vardenafil för att behandla impotens genom att tillåta ökat blodflöde till penisen. Vardenafil hindrar PDE5 från avbryta den naturliga processen och en erektion kan uppnås hos män. Levitra kan tas i 5mg, 10mg eller 20mg, beroende på din kondition och medicinska bakgrund. 10 mg är en rekommenderad dos, men andra rekommendationer kan förekomma  av vår läkare vid en online konsultation.

Levitra biverkningar

Det är möjligt att Levitra kan orsaka biverkningar, men detta är liten chans, särskilt jämfört med andra impotens behandlingar. Rapporterade biverkningar är en rinnande näsa, huvudvärk och yrsel. Dessa biverkningar brukar gå över av sig själv efter en kort period. Kvarstår biverkningarna bör du omedelbart kontakta en läkare. Du bör också kontakta en läkare om du upplever en mer allvarlig reaktion, såsom priapism, vilket är när erektion varar längre än 4 timmar.

Att köpa Levitra online

För att köpa Levitra online så trycker du bara på “Påbörja konsultation”. Därefter fyller du i en kort konsultation där du svarar på några korta frågor om din hälsa och medicinska bakgrund. Konsultationen granskas sedan av en läkare innan ett recept skickas till ett apotek som i sin tur skickar din behandling diskret hem till dig eller till närmsta postombud.

Läs mer på Fass.se

Fakta

Behandling: Cialis
Aktiv substans: Vardenafil
Tillverkare: Bayer
Beskrivning: Kliniskt bevisad medicin mot impotens. Ett mildare alternativ för de med andra hälsoproblem.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 5mg, 10mg, 20mg
För: Män över 18 år med erektila problem
Skall tas: Vid behov
Läkemedelsgruppen: PDE5-hämmare
Inntak av alkohol: Kan påverka effekt
Amning: Inte relevant
Under graviditeten: Inte relevant