Om oss

Krisapoteket samarbetar med två onlinekliniker, Treated och Euroclinix, som är säkra onlineapotek som erbjuder läkarkonsultation, receptförskrivning och läkemedel allt på samma ställe. Alla beställningar granskas noggrant av legitimerade läkare och ett recept utfärdas endast om det är säkert och lämpligt. Vi erbjuder en flexibel, enkel och snabb service så att du kan få den hjälp du behöver. Treated och Euroclinix erbjuder dessutom möjlighet att välja ett fraktbolag för leverans eller att hämta läkemedlen direkt från deras apotek i Storbritannien och andra europeiska länder.

När du väljer Krisapoteket kan du räkna med en diskret och snabb orderprocess, förutsättningslös konsultation och personliga behandlingsalternativ och diagnoser. Du får också recept utskrivna av legitimerade läkare och kan ta del av gratis rådgivning och medicinsk hjälp. Vår patientsupport är öppen 5 dagar i veckan och det är enkelt att återbeställa och förnya recept. Dessutom erbjuder vi heltäckande information om alla problem och läkemedel.

Du kan vara säker på att du kan lita på Krisapoteket eftersom vi samarbetar med Treated och Euroclinix, som följer alla lagar inom försäljning av receptbelagda läkemedel i Europa. Våra läkare är registrerade inom EU och våra apotek är godkända av GPC (General Pharmaceutical Council). Du kan enkelt göra en kontroll av uppgifterna på GPC:s hemsida. Vi följer också EU:s etiska kommittés sekretesspolicy och skyddar all information som delas mellan patient och läkare. Konfidentialiteten mellan doktor och patient är viktig för oss och all information som delas kommer aldrig att delas med några utomstående.

Vad är euroClinix

euroClinix ger dig möjlighet att säkert och bekvämt köpa läkemedel online. Vi erbjuder medicinsk rådgivning och behandling via vår hemsida, telefon, e-post och livechatt. Våra samarbetsläkare kan även hjälpa dig genom en onlinekonsultationstjänst, som inkluderar åldersverifiering och bedrägerikontroller. Patientens säkerhet är vår högsta prioritet, så våra läkare förskriver endast behandlingar som de bedömer som säkra och gynnsamma. Vi strävar efter att erbjuda en bekväm tjänst, och många av våra beställningar levereras redan nästa dag. Du kan också räkna med medicinsk support före, under och efter din behandling, inklusive patientsupport som finns tillgänglig måndag till fredag. Kontakta oss för att få hjälp med din medicinska behandling.

Vad är Treated

Treated är en vårdgivare som ger dig möjligheten att välja bättre för din hälsa. Vi tror att god hälsa är din rättighet och att du bör ha kontroll över dina behandlingar. Våra experter, inklusive läkare och apotekare, finns online för att ge råd och förslag på säkra behandlingar. Du bestämmer själv vad som är bäst för dig och kan få din behandling så ofta du behöver. Sök råd hos oss för att få hjälp att välja det alternativ som passar dig bäst.