Övervikt

halsosam-kvinnaIdag finns det mängder med olika dieter och träningsprogram som påstår sig bota fetma och övervikt snabbt och enkelt. En del personer behöver faktiskt hjälp att gå ner i vikt. Vi på Krisapoteket erbjuder ett receptbelagt läkemedel som heter Xenical för behandling mot fetma och övervikt. Bortsett från läkemedlet så erbjuder vi alltid våra kunder:

  • Expressleverans inom 24 timmar
  • Konsultation online med en legitimerad EU-läkare
  • Gratis kundservice genom telefon och email

Innan ett recept kan skrivas ut till dig måste du fylla i en medicinsk konsultation online. Först väljer du önskad behandling, antal tabletter och sedan klickar du på ”Påbörja konsultation”. Därefter ber vi dig svara på några korta enkla frågor för att vi ska kunna bedöma att det är rätt behandling för dig.

Xenical-boxXenical är ett klinskt bevisat läkemedel mot övervikt och fetma. Det aktiva ämnet orlistat i Xenical blockerar en tredjedel av kroppens fettupptag. I och med det så minskar mängden kalorier vilket resulterar i en viktminskning. Har du provat att gå ner i vikt med hjälp av andra metoder utan framgång? Då kan Xenical bantningspiller vara rätt val för dig.

Mer information