Priligy Online

Priligy är den första medicinen på recept som behandlar för tidig utlösning. Priligy hjälper män att förbättra sitt sexliv och få möjlighet att kunna kontrollera sin utlösning. Hos oss kan du köpa Priligy online utan att behöva sitta ner öga mot öga med en läkare.

  • Kan förlänga tiden du kan ha sex med 200 – 300 %
  • Finns i 30 mg och 60 mg
  • Effekt inom 1 timma
  • Diskret förpackning och leverans inom 48 timmar

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Priligy mot tidig utlösning

Vad är Priligy?

Priligy är ett säkert och effektivt receptbelagt läkemedel som har skapats för behandling av för tidig utlösning. Det tillhör en klass av läkemedel som kallas selektiva serotoninåterupptagshämmare. Läkemedlet utvecklades ursprungligen för behandling av depression, men säljs nu enbart för behandling för tidig utlösning eftersom att man upptäckte att serotonin har en betydande inverkan på den manliga ejakulationen.

Hur kan Priligy hjälpa mig?

Priligy är ett receptbelagt läkemedel som tas oralt. Resultaten från ett flertal kliniska studier har visat att Priligy kan förlänga din sexuella prestation med 200 till 300%. Män som testat läkemedlet rapporterade att de upplevde en signifikant förbättring av deras sexuella erfarenheter, eftersom de kunde kontrollera sin utlösning. De upplevde också en större känsla av tillfredsställelse, och kunde njuta mer efter att ha tagit Priligy.

Priligy 30 mg eller 60 mg?

Priligy finns i två olika styrkor, 30 mg och 60 mg. En läkare brukar ordinera 30 mg. Men om du inte får uppnådd effekt av denna dos kan du bli ordinerad den starkare dosen på 60 mg. Det är säkert att ta Priligy när du är över 18 år, dock bör du inte ta läkemedlet om du är äldre än 64 år. Priligy intas en till tre timmar innan samlag, med eller utan mat. Du bör inte ta mer än en kapsel per dag.

Har läkemedlet några biverkningar?

Priligy har väldigt få biverkningar. Eftersom läkemedlet har en kort halveringstid så brukar eventuella biverkningar att försvinna redan efter några timmar. Vid en längre tids användning av läkemedlet så kan man uppleva huvudvärk, illamående, diarré eller yrsel. Man ska aldrig överstiga den rekommenderade dosen av Priligy.

Köpa Priligy online?

Det går att köpa Priligy online i doserna 30 mg och 60 mg via Krisapoteket.se. Många kan tycka att priset är något högt, men det man bör veta är att i priset ingår en medicinsk konsultation med en läkare som kollar om du är lämplig för att använda Priligy. När du beställer Priligy Online via Krisapoteket.se så levereras paketet diskret inom 48 timmar med UPS, eller 1-3 dagar med Posten.

Fakta

Namn på behandling: Priligy
Aktiv substans: Dapoxetin
Tillverkare: Berlin-Chemie
Beskrivning: Den enda kliniskt bevisade medicinen mot tidig utlösning
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 30mg, 60mg
För: För män som lider av för tidig utlösning
Skall tas: En tablett intas 1 till 3 timmar innan samlag
Läkemedelsgruppen: Behandling mot tidig utlösning
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Inte relevant
Under graviditeten: Inte relevant