VigRX Plus ™ – Penisförstoring

Krisapoteket har äran att presentera VigRX Plus, en ny och förbättrad utgåva av bästsäljaren VigRX. Produkten har en kliniskt bevisad effekt av en längre och tjockare penis. VigRX dominerar marknaden för en naturlig penisförstoring då den även kan öka sexlusten och behandla impotens.

  • Kan effektivt öka din penis längd och tjocklek
  • Kan ge en längre, hårdare och starkare erektion
  • Ökad sexlust
  • 100% naturliga ingridienser – inga biverkningar
  • Snabb och diskret expressleverans

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

VigrX Plus tabletter

Hur kan VigRX Plus hjälpa mig?

Detta är ett naturligt kosttillskott, som innehåller potenta ingredienser och extrakter. Våra piller för penisförstoring är ett resultat av mer än 10 års forskning för att hitta den mest effektiva formeln för sitt mål. Denna produkt är skapad till män som önskar att uppnå en permanent större penis, ökad erektion, ökad sexlust och behandla impotens.

Hur fungerar VigRX Plus?

Kraftigare och starkare erektioner: Kapseln innehåller kraftiga ingredienser som öppnar blodkärlen i könsorganen, och ökar blodtillförseln i penis. Ökad blodcirkulation till penis som resulterar i en kraftigare och starkare erektion.

Naturlig penisförstoring: När blodkärlen utvidgas, och mer blod tillförs till penis, kommer kroppen naturligt reagera genom att utvidga könsorganet.

Ökad sexuell aktivitet: VigRX Plus innehåller potent vetenskapliga testade afrodisiakum-koncentrater från Kina, Europa och Sydamerika. Denna exakta blandning av ingredienser för att bilda dessa potenta piller ger en ökad stimulans till sexuell aktivitet.

När kan jag förvänta mig att se resultat?

1-4 veckor: Den första månaden kommer du att uppleva att din penis är starkare och mäktigare under erektion. DU kommer också att märka en ökning av sexuell aktivitet.

4-8 veckor: Du kommer att börja se en märkbar ökning av penisens längd och tjocklek. Resultaten variear alltid från person till person, så det kan vara klokt att mäkta storleken på din penis innan du börjar ta VigRX Plus. Mät sedan igen efter 8 veckor.

Hur vet jag att VigRX Plus fungerar?

En studie genomförd av Vedic Lifesciences Pvt. LTD visar att VigRX Plus och dess ingredienser är ledande inom piller för penisförstoring. VigRX Plus är en helt naturlig produkt och orsakar därför inga biverkningar.

Hur tar jag VigRX Plus?

Ta två tabletter dagligen tillsammans med en måltid.

Fakta

Namn på behandling: VigRX Plus
Tillverkare: Leadingedge Health
Beskrivning: Ett naturligt kosttillskott för ökad längd och tjocklek av penis.
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
För: För personer som vill ha större penis
Skall tas: Båda två tabletter vid ett tillfälle
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Rådfråga din doktor