Xenical

Vill du gå ner i vikt? Då är Xenical rätt behandling för dig. Xenical är ett bantningspiller som underlättar att gå ner i vikt, förutsatt att du äter rätt och motionerar tillräckligt. Den aktiva substansen i bantningspillret blockerar en tredjedel av kroppens fettupptag. Köp Xenical bantningspiller enkelt hos oss. Välj dos nedan och tryck sedan på ”Påbörja konsultation”

  • Ca 30% minskat fett upptag
  • Rekommenderas till dig med ett BMI över 27
  • Äkta produkt från Roche
  • Fri frakt & leverans inom 24 timmar

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Xencial mot övervikt

Hur fungerar Xenical?

Xenical innehåller orlistat som är den aktiva substansen i läkemedlet. Eftersom substansen inte påverkar hjärnan innebär det att ditt humör inte påverkas. Effekterna av denna medicin är alltså mer förutsägbara. Detta bantningspiller jobbar för att förebygga enzymer från att bryta ned fett. En tredjedel av allt fett från maten du äter blockeras och passerar bara systemet. Vid intag av läkemedlet rekommenderar vi även att du tar vitamintillskott då vissa vitaminer försvinner med fettet som du förbrukar.

Är Xenical bantningspiller rätt för mig?

Har du tidigare försökt att gå ner i vikt med hjälp av andra bantningskurer, motion etc utan några resultat? Då kan detta batningspiller vara rätt behandling för dig för att gå ner i vikt. Det rekommenderas ibland att man överväger Xenical bantningspiller och istället provar alternativa behandlingar. Glöm heller inte att detta bantningspiller inte är en mirakelkur utan det är ett receptbelagt läkemedel. En kombination med bra kost och motion krävs för att uppnå bra resultat och ökat välbefinnande.

Har Xenical några biverkningar?

Nästan alla andra receptbelagda läkemedel så har även Xenical bantningspiller en del biverkningar. Därför säljs det inte receptfritt. Det kan förekomma biverkningar vid behandling av detta läkemedel. De vanligaste biverkningarna är diarré, huvudvärk samt utmattning. Dessa är dock milda och går över snabbt. I behov av medicinsk rådgivning så är du välkommen att maila oss. Våra legitimerade läkare besvarar dig diskret inom 48 timmar.

Läs mer på Fass.se.

Fakta

Namn på behandling: Xenical
Aktiv substans: Orlistat
Tillverkare: Roche
Beskrivning: Ett kliniskt bevisat läkemedlet för att gå ner i vikt.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 120mg
För: För personer som vill gå ner i vikt
Skall tas: Max tre tabletter ska intas per dag under behandlingsperioden
Läkemedelsgruppen: Antiobesitasmedel
Inntak av alkohol: Okänt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Rådfråga din doktor