Yasmin (p-piller)

Beställ Yasmin p-piller här. Yasmin är ett av de vanligaste p-pillret i Sverige. Många väljer Yasmin då risken att gå upp i vikt minskar, man samlar heller inte på sig så mycket vätska eftersom de innehåller progestagen som är vätskedrivande. Yasmin hjälper oftast mot akneproblem.

  • Populära p-piller med minskad risk för viktökning
  • Kan lindra akneproblem
  • Minskad risk för vattenansamling
  • Fri frakt & diskret paketering

Priser som visas inkluderar receptförskrivning, expressleverans och läkemedel.

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Yasmin p-piller

Vad används Yasmin mot?

Yasmin är idag ett av de mest populära p-pillren som finns. I kliniska tester blev mindre än en av 100 kvinnor gravida som tog detta p-piller, vilket gör det till ett av det mest effektiva preventivmedlet på marknaden. Yasmin är också unikt bland orala preventivmedel eftersom det minskar risken för att gå upp i vikt, som oftast är en vanlig biverkning av andra preventivmedel.

Vi erbjuder alla våra patienter en gratis och diskret konsultation online för att hjälpa dem att köpa Yasmin online diskret. Din konsultation kommer att kontrolleras av en av våra läkare som ser till att detta är rätt p-piller för dig.

Vad är fördelarna med Yasmin?

Yasmin har varit tillgänligt att köpa online i Sverige sedan 2010. Preventivmedlet är en mycket populär lösning långsiktigt för att undvika graviditet. Det ger ett omedelbart skydd om de tas på den första dagen av din menstruation; om det tas senare, kommer det att ta sju dagar för p-pillret att bli helt effektivt. P-pillret skiljer sig från andra långsiktiga p-piller eftersom man minskar risken för att gå upp i vikt, vilket är en vanlig biverkning av många andra p-piler. Detta piller minskar även hudproblem som akne samt risken för vattenansamling.

Hur fungerar detta p-piller?

Det finns två huvudingredienser i Yasmin, ethinyl estradiol och dropirenone. Ethinyl estradiol är en slags östrogen och dropirenone är en slags progestaron, dessa två ingredienser samarbetar och genom att stoppa ägglossningen. De har även en påverkan på väggarna i livmodern, vilket gör de svårare för spermier och befruktade ägg att fastna där.

Vem kan använda detta preventivmedel?

Yasmin kan du köpa online om du är över 18 år och är på jakt efter ett långsiktigt p-piller för att hindra oönskad graviditet. Yasmin bör inte tas om du är gravidid eller om du har misstankar om graviditet. Yasmin skall inte tas om du har haft stroke, blodproppar, blodcirkulationsproblem, gulsot, problem med hjärtklaffarna, blödningar i vagina eller buk, bröst- eller livmodercancer, lever- binjure- eller njursjukdomar, migrän eller om du har högt blodtryck.

Alla nuvarande och tidigare sjukdomar bör du uppge när du ska köpa Yasmin online och genomför din online konsultation så att läkaren är medveten om detta.

Hur använder jag Yasmin p-piller?

Yasmin bör du ta vid första dagen av din menstruation då detta p-piller börjar verka direkt och därmed ge skydd från dag 1. Behandlingen kan självklart påbörjas mellan den andra och den femte dagen men då måste andra preventivmetoder (t.ex. kondom) användas under sju dagar för att vara på den säkra sidan.

Ta detta p-piller oralt, du kan ta det med eller utan mat, vid samma tidpunkt varje dag under 3 veckor. Varje paket innehåller 21 st Yasmin p-piller.

Biverkningar med Yasmin

I princip alla receptbelagda läkemedel ger någon form av biverkning. De biverkningar kvinnor upplevt med Yasmin är väldigt milda och tillfälliga. Exempel på biverkningar som vissa kvinnor upplevt:

  • Huvudvärk
  • Bröstsmärtor
  • Förändringar under menstruationen
  • Yrsel
  • Buksmärtor

Köpa Yasmin p-piller online?

På Krisapoteket.se köper du Yasmin p-piller online enkelt, diskret och tryggt. Allt som krävs är att du genomgår en onlinekonsultation med en av våra legitimerade läkare som granskar konsultationen. Läkaren kan rekommendera dig ett annat alternativ om de anser att Yasmin inte passar just dig. Om läkaren godkänner din konsultation kommer du att bli ordinerad Yasmin. När du lagt din order kommer vi diskret att skicka medicinen inom 24 timmar. Hela orderprocessen är väldigt enkel och går på max 5-10 minuter. Det är viktigt att du är ärlig när du svarar på frågorna i konsultationen.

Fakta

Namn på behandling: Yasmin
Aktiv substans: Drospirenon, Etinylestradiol
Tillverkare: Bayer
Beskrivning: Ett väldigt populärt p-piller
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 3mg, 0.03mg
För: Kvinnor som vill skydda sig mot oönskad graviditet
Skall tas: Tabletterna ska tas under 21 dagar vid av din cykel, följt av ett 7 dagars uppehåll
Läkemedelsgruppen: Preventivmedel
Inntak av alkohol: Omnämns inte som negativt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Använd inte